50% Verkocht

Kaartverkoop verrassend snel
Het leven zit vol verrassingen. Bij de Wannebiezz lijken de verrassingen elkaar, de afgelopen tijd, op te volgen. Zo stonden zij na de coronacrisis tot hun eigen verrassing weer veelvuldig op prachtige festivals en leuke evenementen in het land. Vervolgens verrasten zij vriend en vijand met het grote nieuws dat zij een avondvullend concert gaan geven in AHOY op 7 april 2023. Maar de verrassing van vandaag is toch wel heel bijzonder en hartverwarmend.

Ruim 50%
Donderdagochtend om 10 uur startte de kaartverkoop voor “de Wannebiezz in AHOY – de Goeiste Vrijdag ooit” en aan het begin van de avond ontvingen zij het bericht dat ruim 50% van de kaarten inmiddels verkocht is. Goeiemorge, dat is nog eens een vliegende start!!

Onvergetelijk feest
Arie, Rocco en Gilles werden geconfronteerd met deze mooie verrassing en trokken een flesje open om daar op te proosten. Ze zijn enorm trots op dit resultaat na 1 dag en zien dit als bevestiging dat hun publiek net zo enthousiast is om van deze avond een onvergetelijk feest te maken.

Wacht niet te lang
De tickets variëren tussen € 35,- en € 49,50 en er is voor de meeste plekken nog voldoende keus, maar wacht niet te lang. De verwachting is dat het zomaar heel snel kan gaan.